Klassisk Massasje

TIANLAI

Terapisenter

Kinesisk Tui-na massasje

Tui na er basert på den tradisjonelle kinesiske, medisinske teorien om meridianer og akupressur. Behandlingsformen, hvor vi bruker massasjeteknikker som går dypt ned i muskelvevet, har gjennom århundrer med erfaring vist seg å være svært effektiv, og brukes bl.a. på kinesiske sykehus for å redusere anspenthet i musklene, lindre tretthet, gjenopprette fysisk styrke, forbedre immunforsvaret, øke kroppens blodsirkulasjon, hindre åreforkalkning og “løse opp” meridianer. Hos Tianlai finner du flere terapeuter med høy utdannelse og solid praksis innen tui na, som er den mest populære behandlingsformen hos oss.

Orientalsk Fotmassasje

Fotterapi har vært en viktig del av kinesisk kultur i mer enn 3.000 år, og hos Tianlai har vi flere spesialister på fagområdet. I følge den kinesiske medisinen oppstår sykdom som følge av en ubalanse i energiflyten i kroppen. Våre føtter har mer enn 60 punkter som er knyttet til kroppens øvrige organer. Stimulering av disse punktene kan bidra til å justere balansen og samarbeidet mellom kroppens indre organer, hvilket kan gi en opplevelse av økt kroppslig velvære. Metoden brukes ved en rekke plager.

Aromatiske Oljemassasje

En aromatisk oljemassasje er en avslappende opplevelse for økt velvære. Du velger selv hvilken olje terapeuten bruker, avhengig av formålet med massasjen. Behandlingen består av en kombinasjon av stryking og trykk på akupunkter, noe som gjør at den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen, øker kroppens motstandskraft og gir en følelse av harmoni. Metoden passer godt ved anspenthet og behov for å stresse ned, men også hvis du føler deg trøtt og har behov for mer energi.

Japansk Shiatsu massasje

Shiatsu er basert på moderne anatomi og fysiologi og utføres ved at behandleren presser tomler, fingre og håndflater på såkalte shiatsu-punkter på hele kroppen. Shiatsu-punktene kalles på japansk for ”tsubo”. Ved stimulering av disse punktene kan man behandle ulike smerter og lidelser, herunder forstyrrelser i det muskulære systemet, nervesystemet, sirkulasjonssystemet og fordøyelsessystemet. Punktene blir stimulert enten mykt og sakte eller hardt og fort, avhengig av pasientens tilstand og behov. Massasjen kan forebygge sykdommer og bidra til kroppens naturlige helbredelse.

Hode- og Skuldermassasje

Tradisjonell klassisk nakkemassasje, ved hjelp av trykk som stimulerer kanaler og blodsirkulasjon. Behandlingen gjenoppretter en riktig balanse mellom yin og yang og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot sykdommer, samtidig som den gir økt velvære.

Sportsmassasje

Tianlais sportsmassasje kan brukes både for og etter aktivitet og trening. Her bruker vår meget kompetente sportsmassør teknikker som går direkte på muskler som krever spesiell oppmerksomhet i forbindelse med trening. Denne typen massasje består av en blanding av triggerpunktbehandling, klassisk massasje og muskeltøyning. Dette er en flott måte å løse opp muskelstivhet og kroppsmerter på. Passer spesielt godt for alle som spiller fotball, håndball, tennis, løper maraton, driver aktivt med langrenn eller er involvert i annen sport på høyt nivå.

TIANLAI

Terapisenter

 

Tianlai er et velværesenter som tilbyr klassisk kinesisk massasje og tradisjonelle behandlingsmetoder som har vært i bruk i Kina i over 2.000 år. Våre ansatte har spesialutdannelse innen helse og har lang erfaring med ulike typer behandlinger. Blant annet har våre behandlinger vist seg å være effektive for å redusere nakke-, rygg- og muskelsmerter samt søvnløshet.

KONTAKT OSS

 

Addresse:

Dronning Mauds Gate 3, 0250 Oslo

 

E-mail:

reception@tianlai.no

 

Telefon:

21 44 52 44

 

Mobil:

99 86 67 58

© 2013-2018 Tianlai All Rights Reserved

Tianlai AS org. 999560245