Avslappende

TIANLAI

Therapy and wellness

Kinesisk massasje + Svensk oljemassasje

Nyt Tianlai klassisk massasje som kombinerer kinesisk og svensk massasje. Kinesisk sørger for å stimulere kroppens punkter og løse opp blokkerte energikanaler, mens svensk massasje behandler sakte, skånsomt og energisk de stive områdene.

Ansiktsbehandling

Tianlais velværeteam har høy utdannelse og lang erfaring med kosmetologiske behandlinger. Vi tilbyr dyptrensende ansiktspleie med bl.a. eksfoliering av huden for å gi den ny glød. Behandlingen passer for å gi trøtt, tørr og livløs hud en god ”boost”.

Orientalsk avslappende behandling

Kinesisk massasje + Orientalsk fotmassasje


Det er den beste opplevelsen i den orientalske verden! Tianlai tilbyr kinesisk tui na-massasje i kombinasjon med orientalsk fotmassasje, som er en av våre spesialiteter. Len deg tilbake og opplev de helseproduserte effektene disse to behandlingene i kombinasjon med hverandre vil ha.

Nourishing Care

Aromatiske oljemassasje + Orientalsk fotmassasje


Denne beroligende, skånsomme og litt mildere behandlingen kombinerer to ulike teknikker, fingertrykk og muskelmassasje for å styrke og ivareta pasientens helse på en optimal måte. Den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen og øker kroppens motstandskraft. De naturlige planteekstraktene i oljen får deg til å slappe av og stresse ned, samtidig som du vil oppleve at huden blir mykere og mer smidig.

Oppfriskende behandling

Ansiktsbehandling + aromatiske oljemassasje


Frisk deg opp med en unik ansiktsbehandling i fire stadier: Rengjøring, peeling, massasje og en spesiell fuktighetsgivende behandling. Behandlingen er utarbeidet med tanke på å minimere rynker og balansere fuktigheten i huden. Sammen med en deilig aromatisk kroppsmassasje vil du føle deg fresh og fin etter behandlingen.

Regenererende balanse

Aromatiske oljemassasje + kropps-scrub


I denne behandlingen kombiner skrubbing av kroppen med gammel og moderne aromaterapi i en avslappet atmosfære. Saltet i skrubben bidrar til å rense hudet og øke blodsirkulasjonen, og de rene planteessensene som brukes under oljemassasjen gir energi til huden og går i dybden, hvor de aktiverer cellemetabolismen. Kroppen blir revitalisert og gir deg en god følelse og utstråling.

Top til tå

En spesiell behandling, en kombinasjon av orientalsk fotmassasje av en terapeut og hode, skulder og arms massasje av en annen terapeut på samme tid. Dette vil gi deg en luksuriøst opplevelse.

 

Tradisjonell Restorative       

Akupunktur Moxibustion Metoder   


Med den nyeste remskredsteknologi i tradisjonell kinesisk malurt urter og aktive ingredienser medisinske komponenter for behandling som passer best til lette sykdom og for å opprettholde den kinesiske helse bevaring for å hindre ytterligere sykdom å utvikle seg videre.

 

Hot stone massasje

Hot stone terapi er en varmebehandling, utført gjennom å varme opp spesielle steiner til en bestemt temperatur og plassert på hudens meridianpunkter. Denne behandlingen er etterfulght med aromaolje massasje. Hot stone massasje har mange beroligende og positive virkninger for kropp og sinn, inkludert forbedring av blodsirkulasjon og lymfesystemet, avspennin og avslapping i musklene, hjelpe kroppen med å kvitte seg med giftstoffer, avstresse og depresjon.

 

Fire Hånds massasje

Dobbel opplevelse!. Nyt gleden av et avslappende aromaolje massasje, levert samtidig av hendene til to terapeuter, perfekt synkronisert, og garanterer deg er unik opplevelse, som fjerner all stress og ubehag.

 

TIANLAI

Therapi senter


Tianlai is a chinese therapy & wellness center in  central Oslo in Vika and Majorstuen. We  provide traditional Chinese massages and traditional treatment methods that have been in use in China for over 2000 years. 

Tianlai Vika:


Address:

Dronning Mauds Gate 3,

0250 Oslo


E-mail:

reception@tianlai.no


Telephone:

21 44 52 44 or 99 86 67 58

Tianlai Majorstua :


Address:

Professor Dahls gate 8B,

0355 Oslo


E-mail:

majorstua@tianlai.no


Telephone:

45 86 66 88

©  2013-2020 Tianlai All Rights Reserved

Tianlai AS org. 999560245