Smertelindrende

TIANLAI

Therapy and wellness

Kinesisk akupunktur + kinesisk massasje


Akupunktur er en av de eldste medisinske terapiformer vi kjenner til i dag tidligste nedtegnelsene til akupunktur kommer fra klassisk kinesisk medisin .

 


Meridianer blir sett på som et kanalsystem i kroppen der qi kontinuerlig sirkulerer. Meridianene forbinder alle de indre organene med hverandre. Hver av de tolv hovedmeridianene har forbindelse og navn etter det organet de er forbundet med. På enkelte punkter langs meridianene finner vi veien til hudens overflate. Dette punktet kalles et akupunkturpunkt. Vi har flere hundre akupunkturpunkter fordelt over hele kroppen.


Ved manipulering av akupunkturpunkter kan blokkeringer fjernes. På denne måten kan ubalanser i de indre organene oppheves og sykdommer bedres. Erfaring viser at akupunktur er effektivt i forbindelse med korrigering av funksjonsforstyrrelser i en rekke lidelser og anvendelig mot både akutte så vel som kroniske tilstander. Smertelindringen kommer i stand gjennom svært sammensatte virkningsmekanismer.


Hos Tianlai kombinerer vi akupunktur med tradisjonell kinesisk massasje for best mulig effekt. Selv om metoden kan redusere smerte, stivhet og forbedre bevegelighet, kan den ikke gjenoppbygge muskler eller reparere benskader som allerede har oppstått i kroppen.Spør oss derfor om råd først!

Varmebehandling Moxa + Massasje


Moxa er en tørket urt med det kinesiske navnet Ai Ye, som stammer fra kurvplantefamilien, bedre kjent som burot, . I tradisjonell kinesisk medisin er behandling med moxa beskrevet i bøker allerede på 800-tallet. Burot har også vært brukt i klassisk medisin og er omtalt i nordiske legebøker.


Varmebehandling med moxa ansees for å gi et godt supplement til akupunkturnålene. Denne gamle massasjekunsten kombinerer både strykende teknikker for å skape qi og gjenoppretter balansen mellom yin og yang.  Ved hjelp av fingertrykk blir kanaler og blodsirkulasjonen stimulert som gjør at man  kan bli mer motstandsdyktig mot sykdommer.

Kopping terapi + Massasje

Kopping er en alternativ behandlingsmetode hvor man med en kopp som verktøy bruker undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig, for eksempel etter en skade. Behandlingen har blitt praktisert i Kina i mange tusen år.


Kopping kan bidra til å fremme blodsirkulasjonen, lindre hevelse og smerte og bedre fysisk styrke. Det har vist seg å ha en god effekt på forkjølelse, kronisk hoste, hodepine, muskelspenning, ulike ryggproblemer, fordøyelsesbesvær og forstøvninger.

Fettfjerning terapi


Tianlai tilbyr en elektronisk treningssimulator for effektiv vekt- og figurkontroll. For optimal effekt kombineres denne behandlingen med tradisjonell kinesisk massasje. Behandlingen foregår ved at du får påsatt gummiputer, eller såkalte pads, på strategiske steder der du ønsker å redusere omfanget, for eksempel på lårene. Ved hjelp av en elektronisk treningssimulator blir det sendt impulser som aktiverer musklene dine.


Simuleringen er unik fordi den kan variere i frekvenser og gi musklene dine mange ulike impulser, avhengig av hvor hard ”trening” du ønsker på de ulike stedene. Elektronisk muskelsimulering, kombinert med massasje, er en vitenskapelig tilnærming til fettfjerning og sunt vekttap uten bivirkninger som har vist seg å gi gode effekter. Sammen med kopping og oljemassasje kan du få satt fart på fordøyelsessystemet, bedre kroppens metabolisme og få hjelp til sunn vektreduksjon og figurforming.

Ying-Yang massasje


Påvirk fordøyelsen og hold organene i mageregionen i sjakk med vår unike magemassasje. Anspente magemuskler slapper gradvis av slik at velværefølelsen sprer seg i hele kroppen.

Aurikulær terapi + Akupunktur


Kan bidra til å forebygge plager og helseeffekter av bl.a. klimaanlegg. Behandling kan bidra til å senke blodtrykket, styrke immunsystemet og kan brukes ved betennelser, smerte, svimmelhet og allergi m.m.

TIANLAI

Therapi senter


Tianlai is a chinese therapy & wellness center in  central Oslo in Vika and Majorstuen. We  provide traditional Chinese massages and traditional treatment methods that have been in use in China for over 2000 years. 

Tianlai Vika:


Address:

Dronning Mauds Gate 3,

0250 Oslo


E-mail:

reception@tianlai.no


Telephone:

21 44 52 44 or 99 86 67 58

Tianlai Majorstua :


Address:

Professor Dahls gate 8B,

0355 Oslo


E-mail:

majorstua@tianlai.no


Telephone:

45 86 66 88

©  2013-2020 Tianlai All Rights Reserved

Tianlai AS org. 999560245