Covid-19 og Smittevern

Covid-19 - Smittevern

Vi følger bransjerådene for smittevern som betyr en del ekstra renhold og hygienetiltak. Behandling vil være som før, men det vil være noe endringer i lokalet og prosedyrer som er viktig å følge opp. Dette medfører også at antall behandlinger vi rekker per dag er sterkt redusert for å ha god tid til å følge opp smittevern og overflatehygiene mellom hver besøkende.


Timer kan bestilles som før. Hvis mistanke om sykdom, ber vi deg avbestille/utsette behandlingen i god tid til du har vært en uke symptomfri.


Hver besøkende som skal ha behandling må fylle ut et egenopplysningsskjema. Dette kan lastes ned her.


Oppmøte:
Vi ber deg om å komme punktlig til avtalen. Dersom du er på plass tidlig, ber vi deg om å vente ute (avhengig av værforhold) eller holde 2 meters avstand innendørs. Planlegg derfor besøket slik at du bruker minst tid i våre lokaler. Våre terapeuter vil ikke håndhilse, i tråd med myndighetenes anbefalinger.


Behandling:
Vi har rom der du kan foreta håndvask før og etter behandling.
Du vil bli ledet rett til rommet du skal oppholde deg i under behandling. Forsøk å berøre minst mulig når du er inne i våre lokaler. Vår terapeut vil åpne og lukke døren for deg (bortsett fra toalettet)
Benken du ligger på har blitt rengjort og laken skiftet før din time. Kontaktpunkter blir også rengjort før neste time.


Utsjekk:

Vi ser helst at du betaler over VIPPS eller ved bruk av kontaktløs kort på kortterminal.