HJEM
BEST MASSASJE OSLO
BEST MASSASJE OSLO
KINESISK TUINA MASSASJE I OSLO
KINESISK TUINA MASSASJE I OSLO
PROFESJONELL MASSØR I OSLO
PROFESJONELL MASSØR I OSLO
BEST FOTMASSASJE
BEST FOTMASSASJE
AROMATERAPI MASSASJE OSLO
AROMATERAPI MASSASJE OSLO
kOPPING
kOPPING
AKUPUNKTUR OSLO
AKUPUNKTUR OSLO
KINESISK FOTMASSASJE
KINESISK FOTMASSASJE
MOXA
MOXA


Tianlai Terapisenter

天籁 养生会所


Tianali er et kinesisk terapi og velvære senter som holder til på Vika sentralt i Oslo. Vi tilbyr klassisk kinesisk massasje og tradisjonelle behandlingsmetoder som har vært i bruk i Kina i over 3000 år.

Tianlais spesialitet er kinesisk massasje som er basert på tradisjonell kinesisk medisinsk teori om meridianer og akupressur. Denne behandlingsformen har gjennom århundrer med erfaring vist seg svært effektiv, bl.a. for å redusere muskelsmerte, gjenopprette fysisk styrke, forbedre immunforsvaret, lindre tretthet, øke kroppens blodsirkulasjon, hindre forkalkning  og gi  meridiane. Behandlingene virker effektivt mot smerter i nakke, skuldre og rygg.

Selskapets visjon er "Ditt velvære - vårt ansvar". I dette ligger en dyp forpliktelse fra Tianlais terapi- og velværeteam om å gjøre sitt beste for å ivareta, og forbedre kundenes helse. Tianlai tilbyr derfor et bredt spekter av behandlings- og velværetimer, som spenner fra klassisk kinesisk tui na-massasje - en favoritt blant mange av våre kunder - til en rekke andre massasjeformer, akupunktur, kopping, ansiktsbehandling og fettfjerning.

Vi er åpne hver dag

fra 10 til 21


    Vi har åpent som vanlig og forholder oss til smittevern veiledning som innebærerer en rekke tiltak. Det er nå derfor mulig å bestille time og motta behandling.


    For å få behandling må du ha vært frisk og symptomfri de siste 14 dagene!.
    Hilsen 

    Tianlai Team