KLASSISK MASSASJE

KLASSISK MASSASJE

KINESISK TUI-NA MASSASJE


Tui-na massasje er basert på den tradisjonelle kinesiske medisinske teorien om meridianer og akupressur. Behandlingsformen, hvor vi bruker massasjeteknikker som går dypt ned i muskelvevet, har gjennom århundrer med erfaring vist seg å være svært effektiv, og brukes bl.a. på kinesiske sykehus for å redusere anspenthet i musklene, lindre tretthet, gjenopprette fysisk styrke, forbedre immunforsvaret, øke kroppens blodsirkulasjon, hindre åreforkalkning og “løse opp” meridianer. Hos Tianlai finner du flere terapeuter med høy utdannelse og solid praksis innen tui-na massasje, som er den mest populære behandlingsformen hos oss.

ORIENTALSK FOTMASSASJE


Fotterapi har vært en viktig del av kinesisk kultur i mer enn 3.000 år, og hos Tianlai har vi flere spesialister på fagområdet. I følge den kinesiske medisinen oppstår sykdom som følge av en ubalanse i energiflyten i kroppen. Våre føtter har mer enn 60 punkter som er knyttet til kroppens øvrige organer. Stimulering av disse punktene kan bidra til å justere balansen og samarbeidet mellom kroppens indre organer, hvilket kan gi en opplevelse av økt kroppslig velvære.

AROMATISKE OLJEMASSASJE


En aromatisk oljemassasje er en avslappende opplevelse for økt velvære. Du velger selv hvilken olje terapeuten bruker, avhengig av formålet med massasjen. Behandlingen består av en kombinasjon av stryking og trykk på punkter, noe som gjør at den eteriske oljen trenger inn i huden, fremmer blodsirkulasjonen, øker kroppens motstandskraft og gir en følelse av harmoni. Metoden passer godt ved anspenthet og behov for å stresse ned, men også hvis du føler deg trøtt og har behov for mer energi.

JAPANSK SHIATSU MASSASJE


Shiatsu massasje er basert på moderne anatomi og fysiologi og utføres ved at behandleren presser tomler, fingre og håndflater på såkalte shiatsu-punkter på hele kroppen. Shiatsu-punktene kalles på japansk for ”tsubo”. Ved stimulering av disse punktene kan man behandle ulike smerter og lidelser, herunder forstyrrelser i det muskulære systemet, nervesystemet, sirkulasjonssystemet og fordøyelsessystemet. Punktene blir stimulert enten mykt og sakte eller hardt og fort, avhengig av pasientens tilstand og behov. Massasjen kan forebygge sykdommer og bidra til kroppens naturlige helbredelse.

NAKKE - OG SKULDERMASSASJE


Tradisjonell klassisk nakkemassasje, ved hjelp av trykk som stimulerer kanaler og blodsirkulasjon. Behandlingen gjenoppretter en riktig balanse mellom yin og yang og gjør kroppen mer motstandsdyktig mot sykdommer, samtidig som den gir økt velvære. Det er en utmerket behandling for folk som har en sittende jobb.

SPORTSMASSASJE


Tianlais sportsmassasje kan brukes både for og etter aktivitet og trening. Her bruker vår meget kompetente sportsmassør teknikker som går direkte på muskler som krever spesiell oppmerksomhet i forbindelse med trening. Denne typen massasje består av en blanding av triggerpunktbehandling, klassisk massasje og muskeltøyning. Dette er en flott måte å løse opp muskelstivhet og kroppsmerter på. Passer spesielt godt for alle som spiller fotball, håndball, tennis, løper maraton, aktivt langrenn eller engasjere seg i andre høyt eller lavt nivå sport.

SVANGERSKAPSMASSASJE


Fremtidige mødre som bærer babyer under hjertet bør ha så mange muligheter som mulig til å slappe av og koble av, fordi morens ro har en positiv effekt på barnets utvikling. Gravidmassasje er en skånsom massasjeform hovedsakelig basert på stryke- og gniteknikker for å forbedre sirkulasjonen og fastere huden. Massasjeteknikken virker direkte på de utstrømmende lymfekanalene, og gir en herlig tilstand av avslapning, slik at mor og baby kan møte hverandre. Hver økt handler om å bygge harmoni i mors kropp, styrke og stramme vevet, modellere og jevne ut. Massasjen fjerner tretthet og nærer og styrker huden i en periode så spesiell for enhver kvinne, som er graviditet.