Vårt team

VÅR TEAM

MAY ZHANG

DAGLIG LEDER / TERAPEUT

May har flere års erfaring innen alternativ behandling, innen terapeutisk behandling med spesialisering i Tui Na teknikk og Japansk Shiatsu. Har tidligere jobbet hos Dragon Fly Therapeutisc Retreat i Shang Hai, som arbeidsleder, faglig mentor og terapeut. I Norge har hun jobbet hos Dragonfly Therapeutic Retreat Norway mange år.

HELENA

LEDER

Helena er vår kontor- og administrativ spesialist, hun fungerer også som vår leder når dagligleder er ikke har. Hun vil alltid ønske deg velkommen med et smil. Helena har mange års erfaring i kunderservice og i administrasjon.

ELLEN 

TERAPEUT

Ellen er utdannet ved Henan Zheng Shou-universitetet hvor hun spesialiserte seg innen tradisjonell kinesisk medisin, som hun nå har 20 års erfaring med. Li jobbet hos Dragonfly Therapeutic Retreat i Shanghai som lærer og terapeut. Hun har spesialisert seg på kinesisk massasje, shiatsu og akupunktur, og har blant annet behandlet mange med hodepine, søvnproblemer, cervical spondylose, frossen skulder og andre problemer.

JAKUB

TERAPEUT

Jakub er utdannet ved Medical Massage Therapist School i Polen. Han har flere kurs som utviklet hans ferdigheter innen dypvevsmassasje, fasciaterapi og triggerpunktmassasje.

JAMIES 

TERAPEUT

Jamies er utdannet fra medisinsk høyskole i Kina. Han har mange års erfaring med alternative terapier og terapeutisk behandling. Zhang spesialiserer seg på Tui-Na teknikker, japansk Shiatsu,refleksologi fotmassasje og aromatisk oijemassasge. Zhang har jobbet hos Drogonfly Therapeutic Retreat i Shanghai og Dubai som terapist.

ANN

TERAPEUT

Ann ble uteksaminert som fysioterapeut på Filippinene. Hun har god utdannelse om menneskekroppen som helhet, og har vært utsatt for ulike typer kroppsproblemer forårsaket av stress og andre årsaker til muskelproblemer. Hun har 7 års erfaring med ulike typer massasjer og 4 år som instruktør på et Wellness retreat i Oslo.

RANA

TERAPEUT

Rana ble uteksaminert fra Wat Po Traditional Medical School i Bangok, Tailand. Rana spesialiserer seg på kinesisk tradisjonell massasje. Hun har mange års erfaring innen kinesisk Tui-Na, oljemassasje og fotmassasje terapi. Rana jobbet i “Dragon Fly” i flere år og har jobbet i Tianlai fra 8 år.

HONGYAN

TERAPEUT

Hongyan har mange års erfaring med alternativ behandling og terapeutisk behandling. Hun spesialiserer seg på Tui-Na teknikker, Aroma oljemassasje og soneterapi fotmassasje.