Vårt team

VÅR TEAM

MAY ZHANG

DAGLIG LEDER / TERAPEUT

May har flere års erfaring innen alternativ behandling, innen terapeutisk behandling med spesialisering i Tui Na teknikk og Japansk Shiatsu. Har tidligere jobbet hos Dragon Fly Therapeutisc Retreat i Shang Hai, som arbeidsleder, faglig mentor og terapeut. I Norge har hun jobbet hos Dragonfly Therapeutic Retreat Norway mange år.

HELENA

LEDER

Helena er vår kontor- og administrativ spesialist, hun fungerer også som vår leder når dagligleder er ikke har. Hun vil alltid ønske deg velkommen med et smil. Helena har mange års erfaring i kunderservice og i administrasjon.

ELLEN LI

TERAPEUT

Ellen er utdannet ved Henan Zheng Shou-universitetet hvor hun spesialiserte seg innen tradisjonell kinesisk medisin, som hun nå har 20 års erfaring med. Li jobbet hos Dragonfly Therapeutic Retreat i Shanghai som lærer og terapeut. Hun har spesialisert seg på kinesisk massasje, shiatsu og akupunktur, og har blant annet behandlet mange med hodepine, søvnproblemer, cervical spondylose, frossen skulder og andre problemer.

RANA KROGSTAD

TERAPEUT

Rana Krogstad ble uteksaminert fra Wat Po Traditional Medical School i Bangok, Tailand. Rana spesialiserer seg på kinesisk tradisjonell massasje. Hun har mange års erfaring innen kinesisk Tui-Na, oljemassasje og fotmassasje terapi. Rana jobbet i “Dragon Fly” i flere år og har jobbet i Tianlai fra 8 år.

HONG YAN

TERAPEUT

Hongyang har mange års erfaring med alternativ behandling og terapeutisk behandling. Hun spesialiserer seg på Tui-Na teknikker, Aroma oljemassasje og soneterapi fotmassasje.

WEI LI

TERAPEUT

Wei er utdannet ved Beijing Traditional Medicine traning center of WFAS som senior massør og spesialiserer seg innen tradisjonelle kinesisk behandlinger. Hun har seks års erfaring og dytig på Tui-Na teknikker, aroma oljemassasje, akupunktur, kopping, guasha, moxibustion og varm stein behandling.

MIN YU

TERAPEUT

Min har mange års erfaring med alternativ behandling og terapeutisk behandling. Min spesialiserer seg på Tui-Na teknikker, Aroma oljemassasje og soneterapi fotmassasje. Hun jobbet i Zhuhai Kina og Dubai som terapeut i mange år. 

JAMIES ZHANG

TERAPEUT

Jamies er utdannet fra medisinsk høyskole i Kina. Han har mange års erfaring med alternative terapier og terapeutisk behandling. Zhang spesialiserer seg på Tui-Na teknikker, japansk Shiatsu,refleksologi fotmassasje og aromatisk oijemassasge. Zhang har jobbet hos Drogonfly Therapeutic Retreat i Shanghai og Dubai som terapist.

ANN

TERAPEUT

Ann ble uteksaminert som fysioterapeut på Filippinene. Hun har god utdannelse om menneskekroppen som helhet, og har vært utsatt for ulike typer kroppsproblemer forårsaket av stress og andre årsaker til muskelproblemer. Hun har 7 års erfaring med ulike typer massasjer og 4 år som instruktør på et Wellness retreat i Oslo.